Satarakentajat Oy – rakennusliike Huittisista

Satarakentajat Oy on remontointiin ja saneeraukseen erikoistunut rakennusliike. Teemme myös uudisrakentamisen työt ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Satarakentajat Oy
Risteentie 54
32700 HUITTINEN

www.satarakentajat.fi
Y-tunnus 2413665-8

Ari Tatti
puh. 0400 599 037
ari@satarakentajat.fi

Markus Tatti
puh. 0400 574 037
markus@satarakentajat.fi

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluista, pyydä tarjous tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

b>

Rekisterinpitäjä

Satarakentajat Oy

Y-tunnus: 2413665-8

Risteentie 54, 32700 Huittinen

p. 0400 599 037

Tietosuoja-asioista vastaava henkilö

Markus Tatti

Satarakentajat Oy

p. 0400 574 037

sähköposti: markus@satarakentajat.fi

Rekisterin nimi

Satarakentajat Oy:n asiakasrekisteri

Kerättävät ja käsiteltävät henkilötiedot

Rekisteriin tallennetaan asiakkaan etu- ja sukunimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tarvittaessa tallennetaan myös asiakkaan yhteyshenkilön/asioita hoitavan henkilön etu- ja sukunimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään asiakkuuteen liittyvien asioiden hoitamiseen ja ylläpitämiseen sekä tilausten ja laskutuksen hoitamiseen.

Henkilötietojen käsittelijät

Satarakentajat Oy:ssä henkilötietojen käsittelijöitä ovat kaikki työntekijät sekä aliurakoitsijat ja heidän mahdolliset työntekijänsä.

Henkilötietojen käsittely

Kaikkia asiakkaiden henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Henkilötietoja käytetään ainoastaan asiakkuuteen liittyvien asioiden hoitamiseen ja ylläpitämiseen sekä tilausten ja laskutuksen hoitamiseen. Henkilötietoja säilytetään vain sen ajan, joka on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa eriteltyjen käsittelytarkoitusten vuoksi. Kirjanpito- tai muun soveltuvan lain velvoittamana tietoja voidaan joutua säilyttämään pidempään. Tarpeettomat ja vanhentuneet henkilötiedot hävitetään asianmukaisella tavalla.

Tietoturva

Henkilötietoja sisältävät fyysiset asiakirjat säilytetään lukitussa tilassa ja sähköiset asiakirjat salasanalla suojatuilla laitteilla ja näihin on pääsy vain tietosuoja-asioista vastaavalla ja yrityksen toimitusjohtajalla sekä sihteerillä(laskutuksen yhteydessä).

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa mitä tietoja hänestä on tallennettu Satarakentajat Oy:n asiakasrekisteriin sekä pyytää tarpeellisia oikaisuja, täydennyksiä ja virheellisten tai käsittelyn tarkoituksen kannalta tarpeettomien tietojen poistamista. Tietojen tarkistamispyyntö tulee toimittaa kirjallisena ja allekirjoitettuna Satarakantajat Oy:n tietosuoja-asioista vastavalle henkilölle.